top of page

Smooth match - Jungle Juice Bar & NIS Interim CFO Nina Norberg

Alkukeväästä 2021 Jungle Juice Bar oli tilanteessa, jossa he tarvitsivat pikimmiten väliaikaista talousjohtajaa (CFO) ylimenokauden ajaksi. Samalla oli tarve kehittää talousprosesseja, johon ei löytynyt tarvittavia resursseja talon sisältä. Jungle Juice Bar otti yhteyttä Marko Järveliniin ja päätyi käytännölliseen ratkaisuun väliaikaisen resurssi- ja ammattitaidon tarpeen täyttämiseen valitsemalla tuekseen NIS Northern Interim Services:in.


NIS:ltä löytyi Jungle Juice Barille väliaikainen CFO Nina Norberg, joka pystyi kokemuksensa puolesta hyppäämään yrityksen talousjohtoon vaivatta ja varmisti operatiivisen toiminnan sekä johdon ja hallituksen raportoinnin jatkuvuuden. Hyppy mukaan kesken 2020 tilinpäätöksen valmistelun ei sekään ollut ongelma.


Ninan voimin Jungle Juice Barin talous jatkoi pyörimistään ylimenokauden läpi, sekä talousprosessit ja ennustemallit saatiin nostettua seuraavalle tasolle. Tästä esimerkkinä mm. kassavirran ennustaminen ja toteuman seuranta, sekä hallituksen raportointipaketti. Varmistaakseen smoothin siirtymisen uuden talousjohtajan johdon alle, NIS oli tukemassa rekrytointia ja auttoi perehdytyksessä.

Lopputuloksena oli erittäin tyytyväinen asiakas. ”Oon kyllä 130 % tyytyväinen, että et kyllä tuu saamaan multa mitään kehitysehdotuksia”, sanoi Jungle Juice Barin toimitusjohtaja Elli Holappa, kun häneltä kysyttiin projektin onnistumisesta ja toimintamme jatkokehitysideoista.

Ammattitaidon lisäksi onnistumiseen vaikutti isosti NIS:n ja Jungle Juice Barin kulttuurien yhteensopivuus. Arvot, kulttuurikäsitykset ja henkilökemiat natsasivat Ninan ja JJB:n välillä hyvin yhteen, joka oli tärkeää Ellille.


Projekti Jungle Juice Barin ja NIS:n välillä on osoitus siitä, kuinka interim konsultoinnilla voi saada tehokkaasti ja kohdistetusti ammattitaitoa hetkelliseen tarpeeseen.

NIS:n Marko Järvelin ja Jungle Juice Barin Elli Holappa kippistelevät onnistuneen projektin kunniaksi

Comments


bottom of page