top of page
Interim CFO - NIS Oy

Interim CFO

Tarvitsetko kokenutta Interim CFO:ta talouden tilapäiseen tarpeeseen, muutoksen toteuttajaksi tai vaativien yritysjärjestelyiden avuksi? Meiltä saat tilanteeseen sopivan Interim talousjohtajan joustavasti ja tarvittaessa nopeastikin. Ulkopuolinen näkökulma ja kyky sopeutua jatkuvasti muuttuvaan markkinaan luo pohjan onnistuneelle toimeksiannolle.

Kokeneita Interim-talousosaajia

Muutokset organisaatioissa tulevat usein äkillisesti ja yllättäen. Talousfunktion pyörän ei tulisi kovassakaan vauhdissa pysähtyä, minkä vuoksi ulkoisen tuen tarve voi olla kriittinen ja syntyä nopeasti.

Interim CFO -konsulttimme ovat kokeneita asiantuntijoita, jotka pystyvät tulemaan organisaation tueksi nopeallakin aikataululla. Heillä on aiempaa taustaa useilta toimialoilta, talouspäällikön tai talousjohtajan rooleista, joten työnkuva pystytään omaksumaan ripeästi.

 

Asiantuntijamme pystyvät viemään läpi haastavia muutoksia, yritysjärjestelyjä ja auttamaan asiakkaitamme esimerkiksi taloushallinnon projektien toteuttamisessa. He toimivat usein johdon sparraajina ja työskentelevät tiiviisti hallituksen kanssa.

 

Konsulttimme ovat motivoituneita ja sitoutuneita erityisasiantuntijoita.

Nopeasti eteenpäin

Asiantuntijamme ottavat tehtävät haltuun nopeasti ja yhteistyö tuottaa tuloksia heti alusta lähtien. Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja toimimme järjestelmällisesti viedessämme toimeksiantoa eteenpäin.

Business Meeting at Small Table

Taloushallinto
on vahvuutemme

Interim CFO -konsulttien työnkuvat vaihtelevat laajasti talousosaston johtamisesta ja yritysjärjestelyistä investointeihin ja kannattavuuslaskelmiin. 

Usein asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti johtoryhmän ja hallituksen kanssa, sekä toimivat johdon business partnerina. Ulkoinen raportointi, raportointi sidosryhmille sekä johdon raportointi kulkevat tiiviisti mukana osana talousfunktion tavanomaista toimintaa.

Nykytilan analysointi, kehityskohteiden tunnistaminen sekä tavoitteiden määritteleminen ovat myös meille tuttua.

Autamme hallitsemaan muutoksen

Interim CFO tukee organisaatioiden strategiatyötä tuomalla mukaan ulkopuolista näkökulmaa, tuoretta ajattelutapaa ja vankkaa kokemusta. Osana strategian suunnittelua tuemme organisaatiota vaikeissakin muutostilanteissa.

 

Oli kyse sitten teknologisista muutoksista tai organisaatiomuutoksista voimme toimia business partnerina muutoksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Meiltä löytyy osaamista myös vaativien yritysjärjestelyiden, kuten jakautumisten, sulautumisten tai yritysostojen tueksi.  

Writing on Glass

Luotettava kumppani

Yrityksen johdon ja sidosryhmien luottettava kumppani haastavissakin tilanteissa.

Monipuolinen osaaminen

Konsulteillamme on vuosien kokemus sekä sisäisestä, että ulkoisesta laskennasta.

Itsenäinen konsultti-toimisto

NIS Oy Ab on riippumaton asiantuntijaorganisaatio.

Erik-Interim-cfo.png
Ota yhteyttä Erikiin

Erik on NIS Oy Ab:n Interim-palvelujen vetäjä. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus sopivien osaajien ohjaamisesta juuri oikeisiin toimeksiantoihin.
Ota rohkeasti yhteyttä.

Erik Liljeström

Founder

+358 40 090 9759

Katso myös muut palvelumme

Palvelut yrityksille

Projektikonsultointi

Palvelut yrityksille

bottom of page