top of page
Taloushallinnon projektikonsultointi, NIS Oy

Projektikonsultointi

Tarvitsetko kokenutta projektipäällikköä tai projektikonsulttia viemään eteenpäin taloushallinnon kehitystä? Ulkopuolinen projektitiimi tai -henkilö voi haastaa organisaatiota tuorein näkemyksin ja samalla vapauttaa omaa henkilöstöä tekemään operatiivista työtä.

Sopiva projektitiimi tarpeen mukaan

Autamme asiakkaitamme määrittelemään projektien tavoitteita, aikataulua ja tukitarvetta. Olemme joustavia ja tehokkaita - Jokaiselle projektille löytyy sopiva aikataulu ja pystymme mukautumaan ketterästi asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

 

Kuuntelemalla ja yhteistyössä voimme tarjota oikealla osaamisella varustetun projektipäällikön tai projektikonsultin juuri sopivan tarpeen mukaan räätälöidysti.

Osaavat konsultit

Projektikonsulteillamme on kokemusta esimerkiksi financial due diligence projekteista ja taloushallinnon operatiivisen mallin määrittelystä, ESG-raportoinnista, IFRS konvertoinnista, käyttöpääoman optimoinnista ja prosessikehityksestä (P2P, O2C & R2R), masterdatan harmonisoimisesta sekä BI-ympäristöjen validoinnista ja uudistamisesta (esim. PowerBI). Käytössämme on myös laaja ja pätevä alihankkijaverkosto.

Interim-asiantuntijoita taloushallinnon projekteihin, NIS Oy

Projekteja yhteistyössä

Suunnittelemme sopivan projektikokonaisuuden yhdessä asiakkaan avainhenkilöiden kanssa.

 

Projektikonsulttimme voivat tarjota vahvan näkemyksen projektin määrittelystä, aikataulusta, tuotoksista ja tarvittavan työn määrästä.   

Projektien
tuotokset

Projektin etenemistä ja sovittujen tuotosten toteutumista seurataan asiakkaan kanssa yhdessä.

 

Tuotokset dokumentoidaan kulloinkin sovitulla tavalla ja niille haetaan tarvittaessa esimerkiksi ohjausryhmän hyväksyntä.

Interim-asiantuntijoita väliaikaiseksi resurssiksi

Aikaansaava kumppani

Etenemme projekteissa järjestelmällisesti ja reagoimme muutoksiin välittömästi. Kommunikoimme eri sidosryhmille selkeästi ja suunnitelmallisesti työn etenemisestä ja tulevista vaiheesta, näin vältymme tarpeettomilta yllätyksiltä.

Monipuolinen osaaminen

Konsulteillamme on laaja kokemus projektien suunnittelemisesta ja toteuttamisesta useilta toimialoilta. Meillä on myös vahvaa näkemystä toimittaa oikein mitoitettu projekti oikeaan aikaan ja erilaisiin tarpeisiin vastaten.

Itsenäinen konsultti-toimisto

NIS Oy Ab on riippumaton asiantuntijaorganisaatio.

Marko-projektikonsultointi.png
Ota yhteyttä Markoon

Marko on projektiliiketoiminnan vetäjä. Hänellä on lähes kahden vuosikymmenen operatiivinen taloushallinnon ja projektipäällikön kokemus useilta toimialoilta.

Marko Järvelin

Senior Partner

+358 40 016 4118

Katso myös muut palvelumme

Palvelut yrityksille

Palvelut yrityksille

bottom of page