top of page
tausta_rekry.png

Taloushallinnon rekrytointi- ja suorahakupalvelu

Tarvitsetko osaavaa talousalan asiantuntijaa organisaatioosi, mutta sinulla ei ole aikaa tai riittävästi osaamista tehdä vaativaa ja aikaavievää hakuprosessia? Tai pohditko, miten taloushallintoanne kannattaisi kehittää muutostilanteessa tai millainen osaamiskokonaisuus tukee parhaiten tavoitteitanne?

 

Ulkopuolinen näkemyksemme ja alan parhaisiin osaajiin keskittynyt Taloushallinnon rekrytointi- ja suorahakupalvelumme helpottaa matkaanne kohti menestystä.   

Palkkaa taloushallintoosi huippuosaaja helposti

Markkinoilla on paljon talousosaajia, mutta oikean osaajan löytäminen omaan organisaatioon voi olla haasteellista. Siksi Taloushallinnon rekrytointi- ja suorahakupalvelumme on olemassa.

 

Asiantuntijaverkostomme ovat kattavat ja palkkaat kanssamme nopeastikin taloushallintoosi huippuosaajan, kuten CFO:n, Group Controllerin, Financial Controllerin, talouspäällikön, IFRS-spesialistin, Business Controllerin tai pääkirjanpitäjän. Palvelumme kattaa ketterän rekrytoinnin, suorahaun tai niiden yhdistelmän. Räätälöimme kulloinkin parhaat tavat käyttöösi.

Voit rakentaa kanssamme myös organisaatioosi taloushallinnon kehityspolun kasvun eri vaiheisiin. Polun voit aloittaa kokeneiden Interim-osaajiemme kanssa, jotka ottavat talouden roolin väliaikaisesti haltuun, ja hoitavat myöhemmässä vaiheessa uuden rekrytoidun työntekijäsi perehdyttämisen.

Apua kaikkiin tilanteisiin

Organisaatiossasi voi olla meneillään kasvu- tai muutostilanne, henkilövaihdos tai esimerkiksi yrityskauppa. Turvaamme talousfunktioiden toimintojen jatkuvuuden jokaisessa tilanteessa

Tunnemme talousalan ja sen osaajat

Rekrytoijillamme on vahva talousalan ymmärrys ja keinot arvioida potentiaalisten henkilöiden soveltuvuutta eri talousalan tehtäviin.

 

Alan verkostomme on laaja ja tunnemme parhaat kirjanpidon ja raportoinnin ammattilaiset, muutosten toteuttajat, IFRS-osaajat tai esimerkiksi budjetoinnin ja ennustamisen tehostajat. Palkkaamme kanssasi sitoutunutta osaamista ja samaan aikaan myös potentiaalia tulevaisuutesi luomiseen.  

Takaamme taloosi oikeat tekijät

Taloushallinnon rekrytoijillamme on käytössään selkeät talousosaamisen verifiointikeinot. Korostamme valintatilanteessa myös muita työelämätaitoja, jotka mahdollistavat muun muassa organisaationne kehittymisen ja sisäinen kulttuurinne vahvistumisen.

 

Meiltä saat selkeän näkemyksen myös talonne taloushallinto-osaamisen pitkäaikaiseen kehittämiseen. Takaamme onnistumisesi!

Business People at a Lobby

Vahva talousalan osaaja

Rekrytoijillamme on vahva asiantuntemus ja verkostot.

Osaamisen verifiointi

Takaamme taloosi oikeat henkilöt. 

Luotettava kumppani

Yrityksen johdon ja sidosryhmien luotettava kumppani nopeissa ja haastavissakin tilanteissa. 

Erik-Interim-cfo.jpg
Ota yhteyttä Erikiin

Erikillä on yli vuosikymmenen kokemus sopivien osaajien löytämisestä juuri oikeisiin rooleihin.


Ota rohkeasti yhteyttä!

Erik Liljeström

Founder
+358 40 090 9759

Katso myös muut palvelumme

Palvelut yrityksille

Projektikonsultointi

Palvelut yrityksille

bottom of page