top of page
Interim Controller

Interim Controller

Tarvitsetko kokenutta Interim Controlleria tilapäiseen tarpeeseen esimerkiksi vanhempainvapaan tai ylimenokauden ajaksi? Haluatko vapauttaa oman organisaation aikaa projekteihin ja täyttää tarpeen tilapäisellä controllerilla?

Interim Controller käyttöösi joustavasti

Interim Controller tukee talouden organisaatiota tilapäisissä resurssihaasteissa. Pitkittynyt rekrytointiprosessi, vuositilinpäätös tai vanhempainvapaat voivat ajaa taloushallinnon tilanteeseen, josta ei enää selvitä oman tiimin voimin. Osaajavaje taloushallinnon organisaatiossa saattaa iskeä yllättäen, jolloin Interim Controller pystyy tulemaan organisaationne avuksi lyhyelläkin varoitusajalla.

Voimme auttaa Interim Controller-tarpeen ohella myös esimerkiksi raportoinnin ja analytiikan kehittämisessä, KPI-mittareiden rakentamisessa sekä budjetoinnin ja ennustamisen tehostamisessa. Olemme usein myös tukena taloushallinnon järjestelmäuudistuksissa ja ERP-käyttöönotoissa.

 

NIS Oy Ab on itsenäinen ja riippumaton yhteistyökumppani, voimme siis toimia ilman eturistiriitoja kaikkien asiakkaidemme kanssa.

Kaikenkokoisille yrityksille

Osaajahaasteita kohdataan organisaation koosta riippumatta. Pienemmissä kasvuyhtiöissä voi olla tarpeen arvioida koko talousfunktion toiminta ja roolit, jonka kautta resurssitarve voi myös tarkentua kesken toimeksiannon. Pörssiyhtiöissä tukea tarvitaan usein konsernilaskentaan ja johdon raportointiin.

Konsulttimme ovat tottuneet työskentelemään kaikenkokoisissa yhteisöissä, FAS- ja IFRS-ympäristöissä, sekä tekemään yhteistyötä erilaisissa omistusrakenteissa, esimerkiksi pääomasijoittajien omistamissa yrityksissä.

Interim Controller -palvelut, NIS Oy

Sisäinen ja ulkoinen laskenta

Interim Controller -palveluja tarjoavilla konsulteillamme on kokemusta sekä sisäisestä että ulkoisesta laskennasta. 

 

Voimme tukea organisaatiota monipuolisesti mm. kuukausi- ja kvartaalikatkoissa, tilinpäätösprosessissa sekä viranomaisraportoinnissa. Lisäksi asiantuntijamme voivat auttaa ennusteiden ja budjettien laatimisessa sekä sisäisen raportoinnin kehittämisessä.

 

Pyrimme myös tunnistamaan tehostettavissa olevia työvaiheita ja prosesseja talouden toiminnassa.

Saavuta tavoitteesi
tehokkaasti

Pystymme auttamaan organisaatioita sekä tavoitteiden määrittämisessä, seuraamisessa, että niiden toteuttamisessa.

 

Sulaudumme luontevasti osaksi organisaation olemassa olevaa taloustiimiä ja pyrimme ratkaisemaan mahdolliset ongelmat yhdessä. Työskentelymme on lisäksi järjestelmällistä, oma-aloitteista ja itsenäistä.  

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan teidän yrityksen tarpeet ja ratkaistaan ongelmat yhdessä. 

Taloushallinnon interim konsultit, NIS Oy

Strateginen kumppani

Osaamme kuunnella asiakkaitamme ja ymmärrämme erilaiset ratkaisutarpeet laajan kokemuksemme kautta.

Monipuolinen osaaminen

Konsulteillamme on kokemusta useilta toimialoita ja pystymme aloittamaan tehokkaan työskentelyn asiakasyrityksissä nopeasti.

Itsenäinen konsultti-toimisto

NIS Oy Ab on riippumaton asiantuntijaorganisaatio.

Erik-Interim-cfo.png
Ota yhteyttä Erikiin

Erik on NIS Oy Ab:n Interim-palvelujen vetäjä. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus sopivien osaajien ohjaamisesta juuri oikeisiin toimeksiantoihin.
Ota rohkeasti yhteyttä.

Erik Liljeström

Founder
+358 40 090 9759

Katso myös muut palvelumme

Palvelut yrityksille

Projektikonsultointi

Palvelut yrityksille

bottom of page