top of page

Tarvitsetko taloushallinnon interim-asiantuntijaa?

NIS – Northern Interim Services on itsenäinen konsulttitoimisto, joka tarjoaa laadukkaita ja kokeneita taloushallinnon asiantuntijoita yrityksille tilapäiseen tarpeeseen. Meidän kauttamme löydät interim CFO/interim-talousjohtajia, interim controllereita, konsernikirjanpidon asiantuntijoita, group controllereita, sekä talouden projektiasiantuntijoita. 

Tavoitteenamme on olla talousjohdon luotettava kumppani käytännönläheisellä lähestymistavalla sekä tilapäisen asiantuntijatarpeen, että projektikonsultoinnin tehtävissä.

 

Anchor 2

Palvelut yrityksille

Interim CFO/Interim Controller

Tarjoamme tilapäistä apua taloushallinnon kriittisten tehtävien suorittamisessa yrityksille.

Konsulteillamme on kokemusta mm. Interim CFO, Interim Controller, Interim Group Accountant sekä Interim Finance Manager rooleista ja pystymme tarjoamaan tukea nopeasti.

Business meeting

Taloushallinnon
projektikonsultointi

Voimme auttaa yritystäsi tärkeiden taloushallinnon projektien läpiviemisessä.

 

Meillä on kokemusta mm. raportoinnin kehitysprojekteista, transitioista, master datan ja prosessien harmonisoinnista sekä taloushallinnon operatiivisen mallin uudistamisesta.

Business Presentation

Interim CFO

Tarvitsetko kokenutta talouspäällikköä tilapäiseen tarpeeseen, muutoksen toteuttajaksi tai vaativien yritysjärjestelyiden avuksi?

Lue lisää ja katso miksi Interim CFO kannattaa hankkia.

Interim 
Controller

Tarvitsetko kokenutta controlleria yritykselle tilapäiseen tarpeeseen esimerkiksi vanhempainvapaan tai ylimenokauden ajaksi?

 

Haluatko vapauttaa oman organisaation aikaa esimerkiksi projekteihin ja täyttää tarpeen interim controllerilla?

Image by Christin Hume
Team meeting

Projektikonsultointi

Tarvitsetko kokenutta projektipäällikköä tai projektikonsulttia viemään eteenpäin taloushallinon kehitystä yritykessä tai organisaatiossa?

Taloushallinnon rekrytointi- ja suorahakupalvelu

Tarvitsetko osaavaa talousalan asiantuntijaa organisaatioosi, mutta sinulla ei ole aikaa tai riittävästi osaamista tehdä vaativaa ja aikaavievää hakuprosessia?

 

Tai pohditko, miten taloushallintoanne kannattaisi kehittää muutostilanteessa tai millainen osaamiskokonaisuus tukee parhaiten tavoitteitanne?

Image by LinkedIn Sales Solutions
Image by Pedro Henrique Santos

Vastuullisuuspalvelut

Tarvitsetko käytännön apua vastuullisuusinformaation keräämiseen, raportoinnin kehittämiseen tai strategiatyöhön?

 

Haluatko keventää oman organisaation taakkaa ja rakentaa tukevan pohjan uusille vaatimuksille tilapäisen ESG Controllerin avustuksella?

Ota yhteyttä

Kiitos viestistäsi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti!

bottom of page